جمعه / ۱۶ آبان / ۱۴۰۴ Friday / 7 November / 2025
×

بازار سهام امروز در حالی که در ۲۰ دقیقه ابتدایی معاملات روند با ثباتی داشت اما در نهایت به سمت منفی شدن حرکت کرد و فشار بر سهام بزرگ بازار افزایش یافت.

خسته‌ کننده‌تر و بی‌رمق‌تر از روزهای گذشته / شاخص کل بورس ۹ هزار واحد کاهش یافت
  • کد نوشته: 7948
  • ۷ آبان
  • 10 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    به گزارش اقتصادآنلاین، شاخص کل بورس اوراق بهادار در انتهای معاملات ۰.۴۴ درصد کاهش یافت و به سطح ۲ میلیون و ۱۴۳ هزار واحدی رسید.

     نمادهای فولاد و تاپیکو بیشترین تاثیر منفی را بر روی شاخص گذاشتند و تنها اثر گذار مثبت بر روی شاخص نیز نماد فملی بود.

     شاخص کل هم وزن توانست عملکرد بهتری نسبت به شاخص کل ثبت کند و در انتهای معاملات با رشد اندک ۰.۰۴ درصدی همراه شود.

    ارزش معاملات خرد بازار سهام همچنان بر مدار نزولی حرکت می‌کند و در انتهای معاملات امروز ارزش معاملات خرد به ۵۶۰۰ میلیارد تومان رسید.

    از این ۵۶۰۰ میلیارد تومان، ۳۲۰۰ میلیارد متعلق به بازار بورس ۱۹۰۰ میلیارد متعلق به فرابورس و ۴۵۳ میلیارد متعلق به صندوق‌های سهامی بوده است.

    حقیقی‌ها نیز همچنان در سمت فروش فعال هستند و در انتهای معاملات امروز خالص فروش ۳۰۸ میلیارد تومانی را ثبت کردند.

    سرانه خرید اشخاص حقیقی نیز در انتهای معاملات به ۲۱.۵ میلیون تومان و سرانه فروش آن‌ها نیز به ۱۵.۵ میلیون تومان رسید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *