سه شنبه / ۳۰ دی / ۱۴۰۴
×

ارومیه- رئیس اورژانس آذربایجان غربی گفت: برخورد زنجیره‌ای چهار خودرو در محور چالدران – آواجیق ۸ مصدوم برجا گذاشت.

رضازاده: برخورد زنجیره‌ای در محور چالدران – آواجیق ۸ مصدوم برجا گذاشت
  • کد نوشته: 25837
  • ۱۹ آذر
  • 10 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • به گزارش خبرگزاری مهر، فرزین رضازاده در این زمینه اظهار کرد: حادثه تصادف زنجیره‌ای چهار خودرو (سمند – پراید – پژو – پژو RD) در محور چالدران به سمت آواجیق، ۲ کیلومتر مانده به آواجیق به مرکز فوریت‌های پزشکی گزارش شد.

    وی ادامه داد: بلافاصله ۲ دستگاه آمبولانس از پایگاه‌های اورژانس منطقه به محل حادثه اعزام شدند. تیم‌های فوریت‌های پزشکی پس از رسیدن، با انجام ارزیابی سریع صحنه، تریاژ دقیق و اقدامات درمانی اولیه، مصدومان را تحت مراقبت قرار دادند.

    رضازاده گفت: در این حادثه ۸ نفر مصدوم شده بودند که همگی پس از انجام اقدامات تخصصی اورژانسی، برای ادامه درمان به مراکز درمانی منتقل شدند. خوشبختانه هیچ مورد فوتی در این حادثه گزارش نشده است.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *