یکشنبه / ۱۶ فروردین / ۱۴۰۵
×

دادستان تهران از مسدودی حساب و توقیف اموال بیش از ۱۰۰ نفر از فعالان رسانه‌ای و چهره‌های شناخته‌شده خارج از کشور خبر داد.

اموال ۱۰۰ چهره مشهور خارج‌نشین با حکم قضایی توقیف شد
  • کد نوشته: 76986
  • ۱۶ فروردین
  • 8 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر، علی صالحی، دادستان تهران از صدور دستور شناسایی و توقیف اموال و مسدودی حساب بیش از ۱۰۰ چهره‌ معروف حامی دشمن خارج از کشور، اعم از عده‌ای از بازیگران ورزشکاران و مدیران و خبرنگاران شبکه‌ اسرائیلی اینترنشنال و شبکه من‌وتو خبر داد.

    در راستای قانون تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی، مقابله با اقدامات خصمانه عوامل رسانه‌های معاند که با دشمن صهیونی- آمریکایی همکاری می‌کنند و در جهت تقویت دشمن گام بر می‌دارند دستور قضایی جهت شناسایی و توقیف اموال و مسدوی حساب تعدادی از چهره‌های معروف خارج از کشور، از جمله تعدادی بازیگران، ورزشکاران و عوامل و کارکنان شبکه معاند از جمله شبکه ایران ایننترنشنال و شبکه من و تو صادر شد.

    براساس این گزارش، دستور مسدودی و توقیف حساب و شناسایی توقیف اموال ۶۳ نفر از مدیران و کارکنان شبکه اینترنشنال و همکاران این شبکه صهیونیستی صادر شده است.

    همچنین براساس دستور دادستان تهران ، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و بانک مرکزی موظف شده‌اند، نسبت به شناسایی، توقیف اموال و مسدودی حساب ۲۵ نفر از مدیران و کارکنان شبکه من و تو اقدام کنند.

    در این لیست اسامی ۲۵ نفر از ایرانیان مقیم خارج از کشور که به انحاء مختلف به‌ویژه در فضای مجازی از تجاوز دشمن آمریکایی-صهیونی به کشور عزیزمان حمایت کردند نیز به چشم می‌خورد.

    این افراد در کشورهای مختلف دنیا اعم از آمریکا، سوئد، هلند، گرجستان و انگلیس اقامت دارند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *