سه شنبه / ۱۹ اسفند / ۱۴۰۴
×

انجمن بین‌المللی علوم اجتماعی ایران در بیانیه‌ای به مناسبت روز جهانی زن، با اشاره به تحولات اخیر منطقه، حملات نظامی به ایران و کشتار زنان و کودکان را محکوم کرد.

  • کد نوشته: 72307
  • ۱۷ اسفند
  • 14 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • به گزارش خبرگزاری مهر، انجمن بین‌المللی علوم اجتماعی ایران به مناسبت هشتم مارس، روز جهانی زن، بیانیه‌ای صادر کرد و با اشاره به شرایط کنونی منطقه غرب آسیا اعلام کرد: روز جهانی زن امسال در حالی فرا رسیده است که در بخشی از جهان جنایتی جنگی در جریان است؛ رخدادی که علاوه بر ابعاد سیاسی و نظامی، پیامدهای انسانی و اجتماعی گسترده‌ای به‌ویژه برای زنان و کودکان به همراه داشته است.

    در این بیانیه با انتقاد از عملکرد برخی دولت‌ها در قبال مسائل زنان، تأکید شده است کشورهایی که خود سابقه‌ای طولانی در سوءاستفاده و استثمار زنان دارند، در حالی مدعی دفاع از حقوق زنان هستند که اقدامات نظامی آنها در منطقه موجب قربانی شدن شمار زیادی از زنان و کودکان شده است.

    انجمن بین‌المللی علوم اجتماعی ایران در ادامه با اشاره به حملات اخیر به ایران، این اقدامات را تجاوز نظامی خوانده و اعلام کرده است که در جریان این حملات، زنان و دختران بی‌گناه نیز قربانی شده‌اند.

    در بخش دیگری از این بیانیه با اشاره به نقش و جایگاه زنان در جامعه ایران، آمده است زنان و دختران ایرانی با تکیه بر روحیه مقاومت و همبستگی اجتماعی، در کنار مردم و نیروهای مدافع کشور ایستاده‌اند.

    در پایان این بیانیه از زنان و فعالان اجتماعی در سراسر جهان خواسته شده است که در دفاع از کرامت انسانی و حقوق واقعی زنان، نسبت به رنج و آسیب‌هایی که در نتیجه جنگ و خشونت بر زنان و کودکان تحمیل می‌شود، بی‌تفاوت نباشند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *