پنجشنبه / ۲۱ اسفند / ۱۴۰۴
×

نماینده مردم نجف آباد در مجلس شورای اسلامی، از اجرای قانون اعاده اموال نامشروع مسئولان تقدیر کرد و گفت: مجلس نیز از اجرای این قانون حمایت می‌کند.

تقدیر از دستگاه قضا برای اجرای قانون اعاده اموال نامشروع مسئولان
  • کد نوشته: 57505
  • ۱۹ بهمن
  • 24 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل ابوترابی در جلسه علنی امروز (یکشنبه، ۱۹ بهمن) مجلس شورای اسلامی ضمن گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر در تذکر شفاهی گفت: از صدا و سیما به خاطر اقدامات خوبش در جریان جنگ ۱۲ روزه و شبه‌کودتای اخیر تشکر می‌کنم. این سازمان در این بزنگاه‌ها نقش مهمی ایفا کرده است.

    وی ادامه داد: از حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای نیز به خاطر اقداماتی که درباره اجرای قانون اعاده اموال نامشروع مسئولان و قانون از کجا آورده‌اید انجام شده، تشکر می‌کنم. این قوانین به استان‌ها نیز ابلاغ شده است.

    ابوترابی تاکید کرد: انتظار داریم ضابطین، وزارت اطلاعات، نیروی انتظامی، اطلاعات سپاه و سازمان بازرسی کل کشور در شناسایی اموال مسئولان رانت‌خوار و تشکیل پرونده برای آن‌ها کمک کنند و مجلس نیز در اجرای این قانون مترقی حمایت خواهد کرد. تاکنون ۱۶۰ نماینده حمایت خود از دستگاه قضایی برای اجرای این قانون را اعلام کرده‌اند و خواستار اجرای سریع و کامل آن شده‌اند.

    وی افزود: معاون دادستان کل کشور گزارش داده که تنها در یک استان، ۲۶ هزار میلیارد تومان از مسئولان رانت‌خوار گرفته و به بیت‌المال بازگردانده شده است. این یک دستاورد مهم است و قوه قضائیه باید آن را در دستورکار جدی قرار دهد و نتایج را اعلام کند تا مردم امیدوار شوند و مسئولان رانت‌خوار بدانند حتی با فوتشان نیز قانون از برخورد با آن‌ها دست نمی‌کشد.

    ابوترابی تأکید کرد: انتظار داریم مسئولان دستگاه قضا با افرادی که در گذشته سمت‌های بالایی داشته و امروز به هر دلیلی از مسئولیت کنار رفته‌ و در ایجاد وضعیت کنونی نقش داشته‌اند اما فرافکنی می‌کنند، برخورد جدی شود.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *