جمعه / ۱۵ خرداد / ۱۴۰۵
×

اصفهان – سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان گفت: در پی وقوع دو حادثه جداگانه در شهرستان اصفهان، نیروهای اورژانس ۱۱۵ به محل اعزام و مصدومان برای دریافت خدمات درمانی به مراکز درمانی منتقل شدند.

وقوع دو حادثه غرق‌شدگی و تصادف در اصفهان؛۶ نفر مصدوم شدند
  • کد نوشته: 100763
  • ۱۵ خرداد
  • 10 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • عباس عابدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: نخستین حادثه مربوط به غرق‌شدگی در یک استخر کشاورزی بود که ساعت ۲۲:۵۴ روز ۱۴ خردادماه در منطقه زیار و در روستای جور رخ داد.

    وی افزود: در پی اعلام این حادثه، یک تیم امدادی اورژانس ۱۱۵ به محل اعزام شد و یک مرد ۳۱ ساله که دچار حادثه شده بود پس از دریافت اقدامات اولیه درمانی به بیمارستان فارابی منتقل شد.

    سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان ادامه داد: حادثه دوم مربوط به تصادف یک دستگاه خودروی پراید ۱۱۱ با پیکان وانت بود که ساعت ۱۲:۴۸ روز ۱۵ خردادماه در میدان سهروردی و مقابل پارک ناژوان در شهر اصفهان رخ داد.

    عابدی تصریح کرد: در این حادثه دو واحد امدادی اورژانس ۱۱۵ به محل اعزام شدند و پنج نفر شامل سه مرد، یک زن و یک کودک دختر مصدوم شدند که پس از دریافت خدمات اولیه درمانی به بیمارستان کاشانی منتقل شدند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *