سه شنبه / ۲ تیر / ۱۴۰۵
×

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش از آغاز ثبت‌نام متقاضیان شرکت در آزمون‌های نهایی برای ایجاد یا ترمیم سابقه تحصیلی خبر داد. این فرآیند از امروز دوم تیرماه آغاز شده و به مدت ۶ روز ادامه خواهد داشت.

آغاز ثبت‌نام ترمیم و ایجاد سابقه تحصیلی برای آزمون‌های نهایی
  • کد نوشته: 110093
  • ۲ تیر
  • 5 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، عبدالرضا فولادوند راد اظهار کرد: ثبت‌نام داوطلبان از امروز (دوم تیرماه ۱۴۰۵) آغاز و به مدت ۶ روز ادامه خواهد داشت.

    به گفته وی، متقاضیان باید در بازه زمانی اعلام‌شده نسبت به ثبت‌نام و انتخاب دروس مورد نظر اقدام کنند.

    رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش درباره نحوه ثبت‌نام داوطلبان گفت: داوطلبان آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو-معلم و آزمون سراسری که پیش از این در این آزمون‌ها ثبت‌نام کرده‌اند، می‌توانند از طریق سامانه جامع آزمون سراسری به نشانی my.sanjesh.org نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

    وی افزود: سایر متقاضیان شامل دانش‌آموزان پایه دوازدهم و فارغ‌التحصیلان نیز باید از طریق پنجره واحد خدمات الکترونیک آموزش و پرورش به نشانی my.medu.ir وارد سامانه شده و مراحل ثبت‌نام خود را تکمیل کنند.

    فولادوند راد با تأکید بر لزوم آگاهی داوطلبان از ضوابط جدید خاطرنشان کرد: با توجه به اصلاحیه شیوه‌نامه اجرایی نحوه ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی آزمون‌های نهایی دوره دوم متوسطه، ضروری است تمامی متقاضیان پیش از ثبت‌نام، شرایط و مقررات جدید را به دقت مطالعه کرده و سپس نسبت به انتخاب دروس و تکمیل فرآیند ثبت‌نام اقدام کنند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *