شنبه / ۶ تیر / ۱۴۰۵
×

استاندار خراسان رضوی گفت: پیشنهاد مشخص شورای تأمین، برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید به‌صورت هوایی است و در این راستا حفظ سلامت شرکت‌کنندگان در مراسم در اولویت قرار دارد.

جزئیات برگزاری مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به‌صورت هوایی
  • کد نوشته: 111789
  • ۶ تیر
  • 14 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، غلامحسین مظفری در دیدار با محمود شبستری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: براساس بخشنامه ابلاغی عارف به وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی که سه استان برگزارکننده مراسم تشییع را شامل می‌شود، هرگونه درخواست و مکاتبه دستگاه‌های اجرایی و موارد مورد نیاز با وزارتخانه‌ها یا دستگاه‌های هم‌تراز در استان، پیگیری خواهد شد.

    استاندار خراسان رضوی افزود: پیشنهاد مشخص شورای تأمین، برگزاری مراسم تشییع به‌صورت هوایی است و به نظر می‌رسد این پیشنهاد اجرایی شود.

    وی ادامه داد: اجرای این شیوه موجب کاهش تراکم جمعیت می‌شود، مراسم را به شکل سایر راهپیمایی‌ها مدیریت می‌کند و از نظر امنیت، مدیریت ازدحام جمعیت و سایر ملاحظات، شرایط مناسب‌تری را فراهم خواهد کرد.

    مظفری با تاکید بر نقش مهم حافظان سلامت در این مراسم، گفت: مهم‌ترین موضوع، حفظ سلامت مردم است و همه دستگاه‌ها باید سلامت مردم را در اولویت قرار دهند.

    استاندار خراسان رضوی همچنین خطاب به مسئولان حوزه سلامت گفت: موازی‌کاری‌ها را مدیریت کنید. امنیت مراسم بر عهده نیرو‌های امنیتی و نظامی است و پیش‌تر هم تاکید شده که در حوزه امنیت باید موازی‌کاری‌ها را آنها مدیریت کنند. از طرفی نیز مسئولیت حوزه درمان و سلامت برعهده مجموعه شما خواهد بود.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *