سه شنبه / ۸ اردیبهشت / ۱۴۰۵
×

اوکراین سفیر اسرائیل را به دلیل آنچه «عدم پاسخ مناسب» در پذیرش محموله‌های غلات از سرزمین‌های اشغالی اوکراین توسط روسیه می‌نامد، احضار کرده است.

احضار سفیر اسرائیل در اکراین/ ماجرا چیست؟
  • کد نوشته: 82625
  • ۸ اردیبهشت
  • 5 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • به گزارش اقتصاد آنلاین، الجزیره نوشت: آندری سیبیها، وزیر امور خارجه اوکراین، در شبکه اجتماعی خود نوشت: «یک محموله غلات سرقتی اوکراین به حیفا رسیده بود، دومین کشتی از این نوع که «کالا‌های مسروقه را به اسرائیل تحویل داده است؛ تجارت غیرقانونی روسیه با غلات دزدیده شده اوکراین نباید روابط دوجانبه را تضعیف کند».

    سیب‌ها گفت: از سفیر اسرائیل خواسته شده است صبح سه‌شنبه در وزارت امور خارجه حاضر شود تا کی‌یف بتواند «یادداشت اعتراض را ارائه دهد و درخواست اقدام مناسب کند».

    در پاسخ، گیدئون ساعر، وزیر امور خارجه اسرائیل، سیبی‌ها را به خاطر «روی آوردن به رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی» سرزنش کرد و گفت: «اتهامات مدرک نیستند.»

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *