شنبه / ۲۶ اردیبهشت / ۱۴۰۵
×

کاظم جلالی با انتشار پیامی در صفحه خود در یکی از شبکه های اجتماعی نوشت: حضور مردم و جانفشانی نیروهای مسلح، تبلور حماسه‌های شاهنامه فردوسی است.

حضور مردم و جانفشانی نیروهای مسلح، تبلور حماسه‌های شاهنامه فردوسی است
  • کد نوشته: 89760
  • ۲۶ اردیبهشت
  • 5 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • به گزارش خبرگزاری مهر، کاظم جلالی، سفیر ایران در روسیه با انتشار پیامی در صفحه خود در یکی از شبکه های اجتماعی نوشت:حکیم ابوالقاسم فردوسی به مرزهای ایران محدود نیست، آوازه و هنر این شاعر بزرگ ایرانی قرن یازدهم میلادی، شرق و غرب جهان را در نوردیده است.

    وی افزود: شاهنامه پنجره‌ای رو به تمدن، اسطوره‌ها و اصالت شرق است. این نگاهی است که دهه‌ها در دپارتمان‌های شرق‌شناسی مسکو و سن‌پترزبورگ تدریس می‌شود.

    این دیپلمات ایرانی یادآور شد: ترجمه‌های بی‌نظیر ادبیات روسیه از شاهنامه نشان می‌دهد که حماسه‌های این اثر سترگ ادبی، همواره برای روس زبانان نماد اصالت و شکوه شرقی بوده است.

    جلالی خاطرنشان کرد: شاهنامه یک اثر خیالی نیست، بلکه تبلور سرشت ایرانی است که در سیمای قهرمانان و سیر معنادار رخدادهای آن تجسم یافته است.

    سفیر کشورمان در مسکو تأکید کرد: شاهنامه از ایران و ایران از شاهنامه جدا نبوده و نخواهد بود.

    جلالی ادامه داد: امروز زنجیره‌های انسانی جان‌فدا در شهرهای ایران و جانفشانی نیروهای مسلح ایرانی،‌ یادآور همان سرشت حماسی شاهنامه است.

    وی در ادامه ۲۵ اردیبهشت، روز بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی و روز پاسداشت زبان فارسی را گرامی داشت.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *