شنبه / ۲ خرداد / ۱۴۰۵
×

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان از برگزاری امتحانات مدارس استان به صورت غیر حضوری خبر داد.

امتحانات مدارس این استان غیر حضوری شد/ دانش آموزان بخوانند
  • کد نوشته: 94432
  • ۲ خرداد
  • 7 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • به گزارش اقتصادآنلاین، محمد رضا فرح بخش گفت: علی‌رغم آمادگی کامل زیرساختی و برنامه ریزی دقیق برای میزبانی از فرزندان عزیزمان در مدارس، با بررسی دقیق آخرین وضعیت ارزشیابی نوبت دوم در سایر استان‌های کشور و به منظور هماهنگی و وحدت رویه در نوع ارزشیابی با استان‌های دارای شرایط مشابه و حفظ آرامش روانی دانش آموزان و خانواده‌های محترم، تمامی امتحانات پایانی نوبت دوم دانش آموزان در دوره‌های متوسطه اول، دوم نظری و هنرستان‌ها به صورت غیرحضوری و در دوره ابتدایی به صورت کیفی-توصیفی و غیر حضوری برگزار خواهد شد.

    وی افزود: برگزاری امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم متوسطه نظری پس از عادی شدن شرایط کشور و توسط وزارت آموزش و پرورش تعیین خواهد شد.

    فرح بخش تاکید کرد: مدیران مدارس موظف به اجرای دقیق دستورالعمل و اطلاعیه‌های ابلاغی می‌باشند و اجرای سلیقه‌ای امتحانات نوبت دوم خارج از ضوابط ابلاغی، تخلف محسوب می‌شود.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *