سه شنبه / ۲۰ آبان / ۱۴۰۴ Tuesday / 11 November / 2025
×

زنجان- رئیس اداره رایزنان بازرگانی سازمان توسعه تجارت ایران گفت: ۲۰ رایزن اقتصادی ایرانی در کشورهای هدف فعال هستند و این تعداد تا پایان سال جاری به ۳۰ کشور افزایش می‌یابد.

۲۰ رایزن اقتصادی ایرانی در کشورهای هدف فعال هستند
  • کد نوشته: 3600
  • ۶ آبان
  • 9 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    به گزارش خبرنگار بازار، محمد رجب‌نژاد صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران در محل اتاق بازرگانی زنجان گفت: رایزنان اقتصادی، نقش کلیدی در معرفی محصولات صادراتی ایران و رفع موانع تجاری برای صادرکنندگان دارند و حضور آنان می‌تواند مسیر جهانی‌شدن تولیدات ایرانی را هموار کند.

    وی همچنین به فعالیت رایزنان در جنوب عراق و برنامه‌های آتی برای اعزام رایزنان به کشورهای اندونزی و سایر بازارهای هدف اشاره کرد و بیان داشت: سیاست دولت چهاردهم بر تقویت تعامل بخش خصوصی با بخش دولتی و همراهی هیئت‌های تجاری در سفرهای خارجی است و هدف اصلی سازمان توسعه تجارت، حمایت از تولیدکنندگان و صادرکنندگان ایرانی و افزایش سهم صادرات غیرنفتی کشور است.

    رئیس اداره رایزنان بازرگانی و مراکز تجاری خارج از کشور سازمان توسعه تجارت ایران گفت: تفاهم‌نامه‌ای با اتاق بازرگانی ایران برای ایجاد شعب سازمان توسعه تجارت در ۱۰ کشور هدف، به ویژه کشورهای همسایه، منعقد شده و این شعب تحت مدیریت اتاق بازرگانی و با نظارت دولت فعالیت خواهند کرد تا مسیر جهش صادراتی ایران بیش از پیش هموار شود.

    رجب نژاد تاکید کرد: در حال حاضر ۲۰ رایزن اقتصادی ایرانی در کشورهای هدف فعال هستند و طبق برنامه‌ریزی‌های دولت، این تعداد تا پایان سال جاری به ۳۰ کشور افزایش خواهد یافت.

    وی به اولویت کشورهای همسایه و شرکای راهبردی تجاری ایران از جمله روسیه، چین، عراق، پاکستان و افغانستان اشاره کرد و گفت: افزایش تعداد رایزنان بازرگانی و ایجاد مراکز تجاری و نمایشگاه‌های کالا و خدمات ایرانی در این کشورها، یکی از اهداف اصلی ما در توسعه صادرات است.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *