چهارشنبه / ۱۷ تیر / ۱۴۰۵
×

مدیرکل هواشناسی استان تهران از روند افزایش دما تا روز دوشنبه هفته پیش رو در پایتخت خبر داد.

تداوم گرما تا روز دوشنبه در تهران
  • کد نوشته: 114069
  • ۱۷ تیر
  • 4 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • به گزارش بازار، حمیدرضا خورشیدی، مدیرکل هواشناسی استان تهران در گفتگویی اظهار کرد: از امروز تا روز دوشنبه در پاره‌ای نقاط به‌ ویژه مناطق جنوبی و غربی، گاهی وزش باد شدید و گردوخاک مورد انتظار است، همچنین افزایش دمای هوا و ماندگاری هوای گرم پیش‌ بینی می‌شود.

    به گفته وی، امشب وقوع رگبار پراکنده در ارتفاعات بالادست دور از انتظار نیست.

    مدیرکل هواشناسی استان تهران ادامه داد: آسمان تهران روز شنبه صاف و وزش باد، در بعدازظهر افزایش باد، گاهی وزش باد شدید با احتمال گردوخاک با بیشینه و کمینه دمای ۳۷ و ۲۶ درجه سانتیگراد پیش‌ بینی می شود.

    وی خاطرنشان کرد: آسمان تهران روز یک‌شنبه نیز صاف و وزش باد، گاهی وزش باد شدید با احتمال گردوخاک با کمترین و بیشترین دمای ۲۶ و ۳۸ درجه سانتیگراد پیش‌ بینی می شود و روز دوشنبه نیز آسمان تهران صاف و وزش باد، گاهی وزش باد شدید با احتمال گردوخاک با حداکثر و حداقل دمای ۳۹ و ۲۶ درجه سانتیگراد پیش‌ بینی می‌ شود.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *