سه شنبه / ۱۵ اردیبهشت / ۱۴۰۵
×

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: با توجه به اینکه شهید خطیب بسیار مسلط بر مسائل امنیتی بود، نیروهای اطلاعات باید بتوانند مسیر او را ادامه دهند.

مصباحی‌مقدم: شهید خطیب بر مسائل امنیتی بسیار مسلط بود
  • کد نوشته: 84226
  • ۱۵ اردیبهشت
  • 2 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا مصباحی‌مقدم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در مراسم یادبود شهید حجت‌الاسلام خطیب در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: شهید خطیب جانباز بود و در راه جنگ تحمیلی پای خودش را از دست داد و از نظر منش بسیار بزرگوار بود. شهید خطیب خیلی مسلط بر مسائل امنیتی بود و به خوبی توانسته بود در مدتی که وزیر اطلاعات کشور بود، اطلاعات را سامان دهد و شکار اطلاعاتی را از رژیم بگیرد.

    وی ادامه داد: وی شخصیت بسیار قوی و برجسته‌ای بود و خداوند روح ایشان را شاد کند. ان‌شاءالله نیروهای اطلاعات و وزارت اطلاعات و همین طور اطلاعات سپاه بتوانند مسیر او را ادامه دهند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *