رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش اعلام کرد مهلت ثبتنام در آزمونهای نهایی برای ایجاد یا ترمیم سابقه تحصیلی با توجه به درخواست داوطلبان تا پایان روز سهشنبه ۹ تیرماه تمدید شده و این زمان آخرین فرصت ثبتنام خواهد بود.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از از مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، عبدالرضا فولادوند افزود: با توجه به درخواستهای متعدد متقاضیان و بهمنظور فراهم کردن فرصت برای جاماندگان و کمک به داوطلبانی که تاکنون موفق به تکمیل فرآیند ثبتنام نشدهاند، مهلت ثبتنام شرکت در آزمونهای نهایی برای ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی تا پایان روز سهشنبه نهم تیرماه، تمدید شد.
وی از تمامی متقاضیان خواست در فرصت تعیینشده، با مراجعه به سامانه مربوط، نسبت به ثبتنام و تکمیل مراحل اقدام کرده و ثبتنام خود را به ساعات پایانی موکول نکنند.
وی تصریح کرد: این فرصت، آخرین مهلت برای ثبتنام و تکمیل فرآیند ثبت نام است و پس از پایان مهلت اعلامشده، امکان ثبتنام یا تمدید مجدد وجود ندارد.
دیدگاهتان را بنویسید