یکشنبه / ۳۰ فروردین / ۱۴۰۵
×

کرمانشاه – مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه از تداوم ناپایداری‌های جوی، بارش باران و رعد و برق در کرمانشاه تا ظهر روز چهارشنبه خبر داد.

  • کد نوشته: 75159
  • ۴ فروردین
  • 17 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • علیرضا حیدری در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام صدور هشدار هواشناسی سطح زرد، اظهار کرد: بر اساس پیش‌بینی‌های اداره‌کل هواشناسی استان، شرایط جوی ناپایدار از بعدازظهر سه‌شنبه چهارم فروردین‌ماه ۱۴۰۵ آغاز شده و تا ظهر روز چهارشنبه پنجم فروردین‌ماه در سطح استان تداوم خواهد داشت.

    وی افزود: این سامانه جوی علاوه بر بارش باران و وزش باد، با رعد و برق همراه خواهد بود و در برخی نواحی استان، به‌خصوص در مناطق نیمه غربی و جنوبی، احتمال وقوع رگبار تگرگ و آب‌گرفتگی معابر عمومی نیز وجود دارد.

    مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه مخاطرات احتمالی را برشمرد و گفت: لغزندگی جاده‌ها، کاهش دید افقی، کندی تردد وسایل نقلیه، احتمال آب‌گرفتگی معابر، برخورد صاعقه و وارد آمدن خسارت ناشی از بارش تگرگ از جمله پیامدهای پیش‌بینی‌شده این وضعیت جوی است.

    حیدری با تأکید بر آمادگی دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان، بیان کرد: به تمامی دستگاه‌های مسئول ابلاغ شده است که ضمن حفظ آمادگی کامل، اقدامات پیشگیرانه مانند پاکسازی کانال‌ها، بررسی دهانه پل‌ها و مدیریت رواناب‌های احتمالی را در دستور کار قرار دهند.

    وی همچنین بر لزوم بررسی و تقویت سیستم‌های برق‌گیر به‌ویژه در مراکز صنعتی و ساختمان‌های بلند تأکید کرد و افزود: اطلاع‌رسانی مستمر از طریق رسانه‌های محلی برای آگاهی‌بخشی به عموم مردم در حال اجرا است.

    حیدری در پایان توصیه کرد: شهروندان از سفرهای غیرضروری پرهیز کرده، هنگام رانندگی احتیاط کنند و از کوهنوردی یا حضور در مناطق مرتفع خودداری نمایند؛ همچنین بهره‌برداران کشاورزی باید نسبت به محافظت از گلخانه‌ها و تجهیزات خود در برابر تگرگ اقدام کنند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *