سه شنبه / ۲۶ خرداد / ۱۴۰۵
×

سازمان هواشناسی اعلام کرد امروز در ۸ استان شمالی کشور شرایط برای افزایش ابر و بارش باران فراهم است.

وضعیت هوای فردا / هشدار هواشناسی برای ۸ استان صادر شد
  • کد نوشته: 106579
  • ۲۶ خرداد
  • 10 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از سازمان هواشناسی، امروز (سه‌شنبه) با گذر موج تراز میانی از نوار شمالی کشور، در نیمه شمالی آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل، ارتفاعات البرز مرکزی، سواحل دریای خزر و در نیمه شمالی خراسان رضوی و شرق خراسان شمالی افزایش ابر، رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید رخ می دهد.

    فردا (چهارشنبه) در نیمه شمالی خراسان رضوی، ابرناکی، گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید و همچنین در سواحل شمالی و ارتفاعات البرز شرقی بارش پراکنده ادامه دارد.

    سه‌شنبه و چهارشنبه در مرکز و دامنه های جنوبی البرز، افزایش وزش باد و گاهی خیزش گردوخاک پیش‌بینی می شود.

    طی پنج روز آینده در نوار شرقی کشور وزش باد افزایش داشته و به‌ویژه در منطقه زابل سبب خیزش گردو خاک و کاهش کیفیت هوا می شود.

    امروز و فردا خلیج فارس مواج خواهد شد.

    امروز آسمان تهران صاف همراه با وزش باد، در برخی ساعت‌ها وزش شدید باد و گرد و خاک است. بیشینه دمای امروز پایتخت به ۳۴ و کمینه دمای آن به ۲۴ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد رسید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *