جمعه / ۲۸ فروردین / ۱۴۰۵
×

رئیس اتحادیه کشوری کسب‌وکارهای مجازی گفت: در ۱۴ روز ابتدایی جنگ کمتر از نصف کسب‌وکارهای اینترنتی کوچک فعالیت کرده‌اند.

رئیس اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی: نیمی از کسب‌وکارهای کوچک در دوران جنگ‌ تراکنش نداشته‌اند
  • کد نوشته: 78613
  • ۲۹ فروردین
  • 4 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش ایلنا، «رضا الفت‌نسب» گفت: «طبق آمار یکی از پرداخت‌یارها، کمتر از ۵۰ درصد درگاه‌های پرداخت کسب‌وکارهای اینترنتی کوچک، تراکنش در آن انجام شده است. البته بعد از تعطیلی ۷ روزه، وضعیت بهتر شده است.»

    به‌گفته او «مارکت‌پلیس‌ها فعال‌اند و این امکان برای کسب‌وکارهای کوچک فراهم است که کالاهای خود را در این پلتفرم‌ها برای فروش بگذارند.»

    او همچنین گفت: «همه پلتفرم‌های بزرگ اینترنتی و سکوها فعال‌اند و بدون وقفه کار می‌کنند.»

    رئیس اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی افزود: «با توجه به ادامه جنگ در هفته پایانی سال و احتمال افزایش سفرها، فروش کالا در هفته آینده کاهش خواهد یافت؛ بنابراین بسیاری از کسب‌وکارها امکان فروش و فعالیت جدی ندارند مگر کسب‌وکارهای محلی که در شهر خود فعال‌اند.»

    ۲۲۷۲۲۷

    اخبار مرتبط روز

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *