چهارشنبه / ۲۵ شهریور / ۱۴۰۵
×

شرکت هواپیمایی ماهان از لغو پروازهای خود از مبدا ایران به مقصد ترکیه و عمان خبر داد.

لغو پروازهای ماهان به ترکیه و عمان| پرواز سایر شرکت‌ها برقرار است
  • کد نوشته: 123318
  • 16 سپتامبر
  • 7 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • به گزارش بازار، بر اساس اطلاعیه شرکت هواپیمایی ماهان به آژانس‌های مسافرتی و بنا بر اعلام مراجع ذی‌صلاح کشور ترکیه، پروازهای این شرکت از مبدا ایران به مقصد استانبول و آنکارا و بالعکس، از ۳۰ شهریور تا اطلاع ثانوی انجام نخواهد شد.

    در این اطلاعیه آمده است که آخرین پروازهای ماهان در مسیرهای تهران – استانبول، تهران – آنکارا و بالعکس، ۲۹ شهریور انجام می‌شود.

    همچنین ماهان اعلام کرده که بنا بر اعلام مراجع هوانوردی ذی‌صلاح کشور عمان، پروازهای تهران – مسقط این شرکت نیز از ۲۶ شهریور تا اطلاع ثانوی لغو خواهد شد.

    با این حال، توقف پروازهای ماهان در این مسیرها به معنای توقف پروازهای ایران به ترکیه و عمان نیست و بر اساس مشاهدات ایسنا از سایت‌های معتبر فروش بلیت هواپیما تا زمان انتشار این گزارش، پروازهای سایر شرکت‌های هواپیمایی در مسیرهای استانبول و مسقط همچنان در برنامه قرار داشته و عرضه بلیت آنها ادامه دارد.

    پروازهای ماهان به ترکیه و عمان لغو می‌شود

    پروازهای ماهان به ترکیه و عمان لغو می‌شود

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *