جمعه / ۱۸ اردیبهشت / ۱۴۰۵
×

برنامه «ایرانبانان» با تلفیق نمایش و روایت های دست اول از زندگینامه مفاخر ادبی و مبارزان ایرانی از ۱۹ اردیبهشت روی آنتن رادیو نمایش می رود.

مفاخر ادبی در «ایرانبانان»؛ ادای دین به بزرگانی که ایران را حفظ کردند
  • کد نوشته: 85513
  • ۱۸ اردیبهشت
  • 3 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی رادیو نمایش، ریحانه یزدان دوست تهیه کننده «ایرانبانان»، با تبیین رویکرد این برنامه در معرفی چهره های بین المللی ایران اعلام کرد: در هر قسمت به ایرانیانی می پردازیم که در حوزه های مختلف از جمله شعر، نویسندگی، پزشکی و هنر (از دوران پس از اسلام تا عصر معاصر) تاثیراتی بنیادین گذاشته اند.

    وی افزود: بزرگداشت مفاخر بی بدیلی چون حافظ، فردوسی، سعدی، رودکی، خیام و همچنین روایت حماسه مبارزان معاصری همچون امیرکبیر و میرزا کوچک خان جنگلی از بخش های اصلی این برنامه است.

    یزدان دوست علت نام گذاری این اثر به «ایرانبانان» را ادای دین به بزرگانی دانست که با ایثار و دانش خود، کشور را در طول اعصار حفظ کرده اند.

    وی درباره ساختار برنامه عنوان کرد: با توجه به هویت رادیو نمایش، بازسازی دراماتیک زندگی نامه ها رکن اصلی است؛ اگرچه گاهی از کارشناس استفاده می‌شود و بار اصلی بر دوش گوینده است، اما بخش نمایشی با ریتمی جذاب، عامل اصلی جذب مخاطب محسوب می شود.

    «ایرانبانان» از روز شنبه ۱۹ اردیبهشت راس ساعت ۵ صبح از رادیو نمایش پخش خواهد شد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *