شنبه / ۳۰ خرداد / ۱۴۰۵
×

خرم‌آباد- کارشناس اداره‌کل هواشناسی لرستان از عبور امواج کم‌دامنه از جو منطقه در روز جمعه خبر داد و گفت: این وضعیت موجب افزایش ابر، وزش باد و احتمال بارش‌های پراکنده خواهد شد.

ورود امواج کم‌دامنه به آسمان لرستان؛ باران در راه است
  • کد نوشته: 22881
  • ۱۴ آذر
  • 47 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • به گزارش خبرنگار مهر، بهمن محمدی‌مقدم شامگاه پنج شنبه با تشریح آخرین وضعیت نقشه‌های هواشناسی در گفت‌وگو با رسانه‌ها اظهار داشت: برای جمعه با توجه به گذر امواج کم‌دامنه از روی جو منطقه، علاوه بر افزایش پوشش ابر، شاهد افزایش سرعت وزش باد خواهیم بود.

    وی ادامه داد: همچنین در ساعات غروب و اوایل شب در برخی مناطق وقوع بارش‌های پراکنده، گاهی همراه با رعد و برق، دور از انتظار نیست.

    وزش باد پدیده غالب روزهای شنبه و یکشنبه

    وی ادامه داد: برای روزهای شنبه و یکشنبه هفته آینده نیز افزایش پوشش ابر و در برخی ساعات افزایش سرعت وزش باد، مهم‌ترین پدیده‌های غالب در آسمان لرستان خواهند بود.

    گزارش دمایی شبانه و سردترین نقاط استان

    این کارشناس هواشناسی با اشاره به تغییرات دمایی استان گفت: به لحاظ نوسانات دما، برای امشب نیز دماها روندی افزایشی خواهد داشت.

    محمدی‌مقدم بیان کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته شهرهای الشتر و نورآباد با ثبت کمینه دمای ۵ درجه زیر صفر، سردترین نقاط استان گزارش شدند.

    نوسانات دمای مرکز استان

    وی افزود: در همین بازه زمانی، دمای هوای مرکز استان خرم‌آباد بین ۲ تا ۱۶ درجه بالای صفر در نوسان بوده است.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *